www.orangefedora.com
swedish
Valutor:

Frakt & Retur

Into
 När ordern, kommer vi att börja behandlingen och märker vår personal att göra arrangemang av ordern. Vi kommer att debitera dig som spårningen numrerar, när objektet sänds ut, och normalt sett tar det tre till sju dagar för att nå din dörr efter att hela transporten. Alla beställningar till våra kunder är i sin originalförpackning. Vi erbjuder Global fri leverans. Alla köpare behöver inte betala några extra avgifter som den skatt som lämna saker i namnet av gåvan.
 Leverans sker via EMS / USPS Express. />
 I vissa fall kan det finnas en tulltaxa appliceras på paketet (mycket sällsynt). Det är köparens ansvar.
 För leverans använder vi EMS för leverans. Vi kommer att förse dig med spårning numrerar omedelbart efter transporten track webbplats: http://www.ems.com.cn/
 Du kan blandningen några objekt från vårt lager!
 Obs fraktkostnader

Into objekt bearbetas och sänds måndag till fredag, utom helgdagar.
 Kunden är ansvarig för att tillhandahålla en fullständig giltig adress, inklusive husnummer förekommande fall, för leverans.
 De är ansvariga för att ordna postbefordranskonto om de flyttar, och för att sätta en semester tag om du inte räknar med att de kommer att vara hemma när paketet skall ankomma.
 Kunderna är helt ansvarig för att säkerställa mottagandet av paketet, och vi kommer inte att ansvara för returnerade beställningar delvis på grund av försummelse av kunden.

tillbaka